Απάντηση της εταιρείας SEAJETS σε επιστολή Επάρχου για το AQUA BLUE

0
Προ ολίγων ημερών ο Έπαρχος Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Άγγελος Βλάττας Λαμπρινός είχε κοινοποιήσει τόσο στον Υπουργό Ναυτιλίας όσο και στην πλοιοκτήτρια εταιρεία, επιστολή διαμαρτυρίας σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάτοικοι και επισκέπτες της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου κατά τις θαλάσσιες μετακινήσεις τους.
Ακολουθεί η απάντηση που εστάλη από την πλοιοκτήτρια εταιρεία:

Αγαπητέ  Κύριε Έπαρχε,

Σε απάντηση της σχετικής επιστολής σας, που αφορά το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο μας «ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ», σας γνωρίζουμε τα εξής:

Η εταιρεία μας «ΚΙΑΡΑ Ν.Ε.», ως μέλος του ομίλου SEAJETS N.E. με αίσθημα ευθύνης, υπευθυνότητας και συνέπειας προσφέρει της υπηρεσίες της ακτοπλοϊκής εξυπηρέτησης σε νησιά του Αιγαίου, ανταποκρινόμενη στις συμβατικές υποχρεώσεις της έναντι της  πολιτείας αλλά και των επιβατών που εξυπηρετεί, συνεργαζόμενη με την πολιτεία, τις τοπικές αρχές, τους φορείς και τους εκπροσώπους τους.

Επίσης, παρέχουμε κοινωνικό έργο με τα ταχύπλοα πλοία του ομίλου μας ακόμα και δωρεάν μεταφορές ασθενών σε όλο το Αιγαίο προσφέροντας ουσιαστικά τα πλοία μας και ως ‘πλοία ασθενοφόρα.

Μέσα στα πλαίσια αυτά είναι καλοδεχούμενη και ευπρόσδεκτη κάθε καλόπιστη επιστολή «διαμαρτυρίας» ή «παραπόνων», που αποσκοπεί προφανώς στην διόρθωση τυχόν αδικιών ή και λαθών και την καλύτερη κατά το δυνατόν επίλυση τους, όπως εμπράκτως προσφάτως πράξαμε με την υιοθέτηση προτάσεως των φορέων της Λήμνου για τα θερινά δρομολόγια του πλοίου μας, που θα εξυπηρετούν καλύτερα την ακτοπλοϊκή συγκοινωνιακή σύνδεση των κατοίκων των νήσων Αγίου Ευστρατίου και Λήμνου με την ηπειρωτική χώρα.

Εκτιμούμε όμως, ότι η επιστολή σας δεν βρίσκεται εντός των πλαισίων που αναφέρονται ανωτέρω, και μερικά από το αναφερόμενα σε αυτή,  δεν έχουν καλοπροαίρετες παρατηρήσεις, δημιουργώντας ερωτηματικά, ενώ παράλληλα βασίζονται σε λάθος δεδομένα, στοιχεία  και αναλήθειες, με λάθος πληροφόρηση και η ανάλυση των στοιχείων δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ιδιαίτερα δε οι αναφερόμενοι χρόνοι ταξιδιού στη δρομολογιακή γραμμή Λαύριο-Άγιος Ευστράτιος-Λήμνος- Καβάλα τόσο του πλοίου μας κατά την εκτέλεση των τρίμηνων περίπου δρομολογίων του, όσο και του/ων πλοίου/ων που εξυπηρετούσε/σαν την εν λόγω γραμμή τα προηγούμενα χρόνια είναι ανακριβείς,  δεν περιγράφουν και δεν παρουσιάζουν αντικειμενικά τις πραγματικές ώρες ταξιδιού.

Σχετικά με τις ώρες κατάπλου του πλοίου μας στα λιμάνια του Λαυρίου και της Καβάλας, αυτές θα είναι σε ώρες όπου θα υπάρχει εξυπηρέτηση των επιβατών από λεωφορεία των αντίστοιχων ΚΤΕΛ. Αν παρόλα αυτά υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην εξυπηρέτηση τους από τα τοπικά ΚΤΕΛ θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του.

Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε εποικοδομητική συζήτηση επί πραγματικών δεδομένων, ή διευκρίνιση.

Για τη ΚΙΑΡΑ Ν.Ε.

Ο νόμιμος εκπρόσωπος

Γεώργιος ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X