Επίσκεψη Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη στη Λήμνο και συναντήσεις με φορείς και πολίτες

0
Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Λήμνο πραγματοποίησε σειρά  συναντήσεων και επαφών με φορείς, αιρετούς και πολίτες.

Την Δευτέρα 01 Ιουνίου  το απόγευμα, όπου και κατέφθασε στο νησί  πραγματοποίησε βόλτα στην αγορά και  συνομίλησε  με καταστηματάρχες σχετικά με ζητήματα που τους απασχολούν .

Την Τρίτη 02 Ιουνίου 2020 το πρωί ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου  επισκέφτηκε το Λιμενικό Ταμείο Λήμνου ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ  Ιερόθεο Γ’.

Στη συνέχεια μετέβη στην περιοχή του Ρωμαϊκού Γιαλού, η οποία είχε κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των ζημιών που είχαν προκληθεί  από τους έντονους κυματισμούς  την περίοδο των Χριστουγέννων και πλέον έχει αποκατασταθεί .

Ο κ. Μουτζούρης επισκέφτηκε τους οικισμούς, Θάνος, Σαρδές, Δάφνη και Ατσική στους οποίους συνομίλησε με πολίτες καθώς και αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης  σχετικά με την εξέλιξη έργων που εκτελούνται  καθώς επίσης ενημέρωσε και για το σχέδιο δράσης της Περιφερειακής αρχής.

Την Τετάρτη 03 Ιουνίου 2020  πραγματοποίησε  συναντήσεις  εργασίας με τον Δήμαρχο Λήμνου κ. Μαρινάκη Δημήτρη, με την ένωση ξενοδόχων και ενοικιαζόμενων δωματίων, με παραγωγούς τσίπουρου του νησιού καθώς επίσης και  με τον πρόεδρο της ΑΜΚΕ του τουριστικού φορέα  της Λήμνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X