Με Ρόκκο, Αρβανιτάκη, Ντενίση, Γερμανού και Αυτιά το τουριστικό βίντεο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

0
Με τη συμμετοχή επώνυμων από τον καλλιτεχνικό, αθλητικό και δημοσιογραφικό χώρο το νέο βίντεο για την τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου “Πάμε Βόρειο Αιγαίο για Διακοπές Αλλιώς”

Η Ναταλία Γερμανού για τη Λέσβο, ο Χριστόφορος Μερούσης για τη Χίο, ο Γιώργος Αυτιάς για τη Σάμο, η Ελευθερία Αρβανιτάκη για την Ικαρία και φυσικά ο Στέλιος Ρόκκος για τη Λήμνο ανέλαβαν αφιλοκερδώς να συνεισφέρουν στην προβολή των τόπων καταγωγής τους. Στο βίντεο συμμετέχει και η Μιμή Ντενίση κάνοντας μια σύνοψη συνολικά για τον τουριστικό προορισμό Βόρειο Αιγαίο.

Ακολουθούν οι ευχαριστίες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου  Κωνσταντίνος Μουτζούρης ευχαριστεί θερμά την κα Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον κ. Γιώργο Αυτιά, την κα Ναταλία Γερμανού, τον κ. Χριστόφορο Μερούση, τον κ. Στέλιο Ρόκκο και την κα Μιμή Ντενίση και που εμφανίζονται ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ στα videos της καμπάνιας ΠΑΜΕ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ως πρεσβευτές των νήσων μας, αποδεικνύοντας εμπράκτως την αγάπη τους για το Βόρειο Αιγαίο και συμβάλλοντας καθοριστικώς στην προσπάθεια της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X