Επίσκεψη Προέδρου Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής στο Κέντρο Πρόληψης «Πολιόχνη»

0

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων στη Μύρινα, ανάμεσα στον πρόεδρο του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου,  Κωνσταντίνου Γκατζιώνη και την επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου, Μαρία Μαμαλίκου.

Ειδικότερα, αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η ενημέρωση του προέδρου για την φιλοσοφία και τις δράσεις του κέντρου, ενώ διερευνήθηκε η δυνατότητα συνεργασίας σε δράσεις μέσω κοινών στόχών. Προτάθηκε επίσης η ενίσχυση του ρόλου του Κέντρου Πρόληψης, ως συμβουλευτικού σταθμού του πανεπιστημίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι δυο πλευρές συμφώνησαν να εργαστούν για την ανανέωση του υφιστάμενου μνημονίου συνεργασίας μεταξύ πανεπιστημίου και κέντρου πρόληψης που λήγει το 2020.

Παράλληλα, τέθηκε ως στόχος η διερεύνηση της δυνατότητας επέκτασης του σε κοινές δράσεις έρευνας και ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή δράσης των συμβαλλομένων, αλλά και στην διοργάνωση κοινών δραστηριοτήτων εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και κατάρτισης.

Τέλος, αναφορά έγινε στην δυνατότητα διοργάνωσης κοινών εκδηλώσεων, συνεδρίων και σεμιναρίων με στόχο τη μεταφορά και ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την ανάδειξη «καλών πρακτικών».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X