Ίδρυση συλλόγου με έδρα την Καλλιόπη και επίκεντρο τα χωριά της Ανατολικής Λήμνου

0

Την ίδρυση και έναρξη λειτουργίας συλλόγου με την επωνυμία “Ενεργοί Πολίτες Λήμνου” και έδρα την Καλλιόπη, γνωστοποίησε με ανακοίνωση του το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για “μη-κερδοσκοπική κίνηση πολιτών, ανοιχτή σε όλους χωρίς κοινωνικές ή άλλες διακρίσεις”, με βασικό στόχο να αποτελέσει μια κοιτίδα ιδεών και ένα ορμητήριο εθελοντικής δράσης προς όφελος του τόπου και των ανθρώπων.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του προσωρινού ΔΣ και λίστα συμμετεχόντων στο Σύλλογο, καθώς και τηλέφωνα επικοινωνίας για όποιον και όποια ενδιαφέρεται.

Ανακοινώνουμε την ίδρυση και την έναρξη λειτουργίας του συλλόγου “ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΗΜΝΟΥ” με έδρα την Τοπική  Κοινότητα Καλλιόπης Λήμνου και κύρια περιοχή ανάπτυξης δραστηριοτήτων την πρώην Δημοτική Ενότητα Μούδρου.

Σκοποί και θεμελιώδεις αρχές μας είναι να αποτελέσει ο Σύλλογος αυτός μία νέα κυψέλη παραγωγής ιδεών, ένα ορμητήριο δράσης για την προαγωγή του κοινωνικού οφέλους, του αισθήματος αλληλεγγύης των πολιτών και του εθελοντισμού.

Οι «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΗΜΝΟΥ» είναι μια μη-κερδοσκοπική κίνηση πολιτών, ανοιχτή σε όλους χωρίς κοινωνικές ή άλλες διακρίσεις, δεν εξαρτάται από κανένα κομματικό, κυβερνητικό, κρατικό ή άλλο φορέα και αποτελεί σημείο επαφής πολιτών μέσω της εθελοντικής προσφοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις του Συλλόγου, καθώς και για πληροφορίες εγγραφής καλέστε στα τηλέφωνα:

6977019661 Μαρία Χαραλαμπίδου

6977003867 Νίκος Μαστρογιάννης

6907674321 Βαγγέλης Βοσκόπουλος

6945539188 Κώστας Ζαφειρίου   

6944637234 Νίκος Στενός

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X