Στη Λήμνο η βουλευτής Μαρία Κομνηνάκα-Διήμερο εκδηλώσεων από το ΚΚΕ

0

Στη Λήμνο θα βρεθεί το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, η βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ, Μαρία Κομνηνάκα, η οποία θα παρευρεθεί σε εκδηλώσεις που προγραμματίζει η Τομεακή Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα, οι συζητήσεις αφορούν τα επίκαιρα ζητήματα της υγείας και της παιδείας, υπό τις ιδιαίτερες συνθήκες του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στις 20.30, στο παλιό σχολείο του Κάσπακα, με θέμα «Η κατάσταση στην υγεία και οι θέσεις του ΚΚΕ».

Η δεύτερη θα πραγματοποηθεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 18.00, στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Μύρινας (από την πλευρά της οδού Μητροπόλεως), με θέμα : «Η κατάσταση στην παιδεία και οι θέσεις του ΚΚΕ – Το κτιριακό πρόβλημα του Γυμνασίου Μύρινας».

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της βουλευτή του νομού μας και της διεξαγωγής των δύο εκδηλώσεων, το ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα προς όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει, να ενημερωθεί και να διατυπώσει τυχόν προτάσεις ή ιδέες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X