Παρελθόν από τον Κάσπακα ο Γκαλιούρης – Συνεχίζει στον Κεραυνό!

0

Με κάθε επισημότητα πλέον αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Κάσπακα ο Δημήτρης Γκαλιούρης, ενώ όπως προκύπτει τόσο από το ρεπορτάζ, όσο και από την ίδια την ανακοίνωση των «Μπιανκονέρι», ο έμπειρος Λημνιός επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στον Κεραυνό Αγίου Δημητρίου!

Το τελευταίο διάστημα υπήρχε έντονη φημολογία για λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών και έτσι η ανακοίνωση του Προέδρου του Κάσπακα, Νίκου Αναγνωστόπουλου, ήρθε να επισημοποιήσει το «διαζύγιο»:

«Το ΔΣ του ΑΟ Κάσπακα ανακοινώνει την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή Γκαλιουρη Δημήτρη.

Ο ποδοσφαιριστής μετά από πειθαρχικό παράπτωμα όπου υπέπεσε στις 11 Οκτωβρίου, τέθηκε αυτομάτως εκτός ομάδας με εντολή του προέδρου της ομάδας, Νικόλα Αναγνωστόπουλου. Σε συνέχεια της επικοινωνίας του προέδρου της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή, ο τελευταίος ζήτησε να αποχωρήσει από αυτήν στις 17 Οκτωβρίου.

Εφόσον διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες των υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή και του ενδιαφερόμενου σωματείου προς τον Α.Ο.Κ , ο Δημήτρης αποδεσμεύεται από εμάς σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου.

Έχουμε αποδείξει ανέκαθεν ότι τακτικές του τύπου “κρεμάμε δελτία” δεν είναι της φιλοσοφίας μας και δεν σταματάμε την μπάλα σε κανένα ποδοσφαιριστή.

Ευχαριστώ τον Δημήτρη για την μέχρι τώρα προσφορά του στον σύλλογο, επιτυχίες με την νέα του ομάδα τον Κεραυνό Αγίου Δημητρίου δεν θα του ευχηθώ, παρά μόνο υγεία σωματική, πνευματική και ψυχική κυρίως.

Με εκτίμηση,

Πρόεδρος Α.Ο.Κ

Νικόλας Αναγνωστόπουλος.»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X