Έμπρακτη στήριξη στην ακαδημία του Ηφαίστου από το Mega

0

Στην προσπάθεια που κάνει για ανάπτυξη του μπάσκετ στη Λήμνο, ο Ήφαιστος δέχθηκε την έμπρακτη στήριξη του τηλεοπτικού σταθμού Mega, στο πλαίσιο υποστήριξης ομάδων και φορέων που προσφέρουν έργο και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κοινωνικής συνοχής.

Ειδικότερα, μέσω της εταιρικής δράσης ΣΥΝ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ, το Mega προσέφερε, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης και στήριξης, τον αθλητικό ιματισμό των αγωνιστικών τμημάτων και ακαδημιών μπάσκετ και βόλεϊ της ομάδας.

Η εκδήλωση παράδοσης ιματισμού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηφαίστου Λήμνου «Νίκος Σαμαράς».

Το πλήρες σετ ιματισμού αποτελείται από αθλητικές στολές για τους αθλητές και τους προπονητές (χειμερινής και καλοκαιρινής εμφάνισης) και αθλητικά σακίδια.

Επιπλέον ο δημοσιογράφος Γιάννης Θ. Διαμαντής, κατά την επίσκεψή του στην ακριτική Λήμνο εκπροσωπώντας όλα τα μέσα του ομίλου, παρέδωσε στους αθλητές των τάξεων Δημοτικού και Γυμνασίου – Λυκείου βιβλία από την εκδοτική συλλογή των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ».

Ανακοίνωση Ηφαίστου Λήμνου

Ο Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει και επίσημα πλέον, τη συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο!

Με ευχές για μια υγιή και επιτυχή σεζόν!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X