Νοσοκομείο Λήμνου: Αναστέλλονται από Δευτέρα τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία

0

Ανακοίνωση για τη λειτουργία του Νοσοκομείου Λήμνου, με σκοπό τον καλύτερο έλεγχο της επιδημικής έξαρσης του νέου κορονοϊού, εξέδωσε ο διοικητής του νοσοκομείου, Τριαντάφυλλος Κανταράς.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, αναβάλλονται όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού της Παιδοψυχίατρου που επρόκειτο να μετακινηθεί από το Γ.Ν. Μυτιλήνης ¨ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ¨ στο Νοσοκομείο μας, λόγω των έκτακτων προβλημάτων της ιατρού, που σχετίζονται με την πανδημία.

Σε ότι αφορά τις παρατάσεις των ειδικών θεραπειών που χρήζουν έγκρισης, καθώς και παιδοψυχιατρικές εκτιμήσεις παιδιών, θα προβλεφθεί σχετικός προγραμματισμός σε συνεργασία της Ψυχολόγου του Νοσοκομείου μας και τη χρήση της τηλεϊατρικής.

Για οποιαδήποτε σχετική διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήστε με τη Ψυχολόγο κα. Γιαούζη Αναστασία στο τηλ. 22543-50496.

Παράλληλα, αναστέλλονται όλα τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία από τη Δευτέρα 23/11/2020 και μέχρι νεωτέρας.

Οι εμβολιασμοί σε παιδιά και εφήβους θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στα Εξωτερικά Ιατρεία του Παιδιατρικού Τμήματος από τις 11:00π.μ μέχρι και τη 13:00μ.μ. και τα ραντεβού θα κλείνονται στο Τηλεφωνικό Κέντρο 22543-50495 ανά 30 λεπτά αυστηρά.

Ευελπιστούμε στην κατανόηση και συμμόρφωση όλων των συμπολιτών, καθώς και την επίδειξη υπευθυνότητας, σοβαρότητας και υπομονής ώστε να ανταπεξέλθουμε όλοι στις δύσκολες αυτές συγκυρίες, καταλήγει η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Λήμνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X