Τρεις μαθήτριες του ΓΕΛ Μούδρου σε…ρόλο Διπλωμάτη

0

Με τρεις μαθήτριές του συμμετέχει το Γενικό Λύκειο Μούδρου στην 5η Πανελλήνια μαθητική προσομοίωση των Επιτροπών του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου “Μαθητές σε ρόλο Διπλωμάτη”

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα τόσο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, όσο και του Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης του ΟΗΕ.

Παράλληλα, συμπίπτει με την επέτειο των 75 χρόνων από την Ίδρυση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, η οποία εορτάζεται παγκοσμίως.

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτυακής (online) πλατφόρμας τηλεργασίας, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών (χωρίς φυσική παρουσία), δεδομένης της ανάγκης τήρησης μέτρων αυξημένης προστασίας ενάντια στην εξάπλωση του COVID-19.

Οι εργασίες της Προσομοίωσης θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη, κατά το διάστημα 11-13 Δεκεμβρίου 2020, εξ ολοκλήρου διαδικτυακά.

Οι μαθήτριες που συμμετέχουν

Νικολέττα Δήμου, ως Διπλωμάτης στην Επιτροπή για το Δικαίωμα στην Ελευθερία Σκέψης, Συνείδησης και Θρησκείας και Δήμητρα Άντων και Αποστολία Ειρήνη Λαγού ως δημοσιογράφοι, που θα καλύψουν ειδησεογραφικά τις εργασίες της Προσομοίωσης.

Τις μαθήτριες συνοδεύει η εκπαιδευτικός του σχολείου, Θεοδώρα Λυμπέρη, η οποία επιμελείται την προετοιμασία τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X