ΙΕΚ Λήμνου: Σεμινάριο για τον τουρισμό στην εποχή της πανδημίας

0

Διαδικτυακό σεμινάριο σχετικά με τις προοπτικές του τουρισμού την εποχή της πανδημίας, διοργανώνει το Δημόσιο ΙΕΚ Λήμνου την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κύριο ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, Στέλιος Μάντζαρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη συμμετοχή

Το ΔΙΕΚ Λήμνου καλεί όλους όσους  ενδιαφέρονται για έναν βιώσιμο και ανθεκτικό νησιώτικο τουριστικό τομέα στην εποχή του covid-19 (pre and after covid-19 era), να συμμετάσχουν την Πέμπτη 3 Δεκέμβρη και ώρα 18:00, στο webinar με θέμα: «Ο τουρισμός την εποχή του COVID-19» πατώντας το παρακάτω σύνδεσμο:

https://zoom.us/j/92207062119?pwd=ZExGTklEb25BYzUwUUJxSkF0djExUT09#success

Κύριος ομιλητής μας, θα είναι ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου και Ειδικός Σύμβουλος Τουρισμού στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου κύριος Στέλιος Μάντζαρης.

Ο Στέλιος Μάντζαρης  είναι γεννημένος στην Αθήνα, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Α/ΤΕΙ του Πειραιά, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Νομολογία Του Εμπορίου (Law in Business) στο Syracuse University, NYC,USA, καθώς και στην Καινοτομία της Επιχειρηματικότητας στον τουρισμό με ειδίκευση στο Destination Management (D.M.O.).

Είναι, επίσης, ιδρυτής και  πρόεδρος του Συλλόγου “Οι φίλοι του ANZAC από την Λήμνο” (The Lemnos’ Friends of ANZAC-Association). Τον ευχαριστούμε θερμά που ανταποκρίθηκε με προθυμία και ενθουσιασμό στην πρόσκλησή μας και ανυπομονούμε να τον ακούσουμε να μοιράζεται μαζί μας τις πλούσιες γνώσεις του πάνω στο θέμα του Τουρισμού την εποχή του COVID-1919 (pre and after covid-19 era).

Οι καινούριοι σπουδαστές μας των τουριστικών, οι απόφοιτοι της ειδικότητας των τουριστικών αλλά και όλοι όσοι εργάζονται πάνω στον τουρισμό ή απλά ενδιαφέρονται για το θέμα θα βγουν απίστευτα κερδισμένοι.

Για οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο ΙΕΚ Λήμνου καθημερινά 14:00 – 19:00 και στο τηλέφωνο 2254025340.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X