Ξεκινάει διαδικτυακά η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου-Παραστάσεις, ντοκιμαντέρ, σεμινάρια

0

Ξεκινάει την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου με την τελετή έναρξης στις 19:30, η Διαδικτυακή Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου.

Για τις επόμενες 11 μέρες θα ακολουθήσουν 28 παραστάσεις από ομάδες του Αιγαίου, του Ιονίου και της Κύπρου, 3 ντοκιμαντέρ από την ιστορία των Συναντήσεων, 2 θεατρικά σεμινάρια και 5 συζητήσεις που αφορούν τις παραστάσεις.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στη διάθεση των χρηστών θα είναι και πρωτότυπες μουσικές από παλιότερες παραστάσεις.

Η παρακολούθηση της Συνάντησης θα είναι ελεύθερη μέσω της ιστοσελίδας diadiktiaki-aegeantheatre.gr, όπου περιέχονται και σχετικές οδηγίες. Ειδικά για τη συμμετοχή στα σεμινάρια και τις συζητήσεις είναι απαραίτητη η εφαρμογή zoom.

Η Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου ευελπιστεί ότι η Διαδικτυακή Συνάντηση, μέσα σε δύσκολες συνθήκες στέρησης, θα αναδείξει τις καλλιτεχνικές δυνάμεις των ερασιτεχνών και θα δώσει στο θεατρόφιλο κοινό τη σημαντική ευκαιρία να απολαύσει τις δημιουργίες τους.

Σημειώνεται πως η Διαδικτυακή Συνάντηση χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής πολιτικής και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X