Διενέργεια rapid test στη Μύρινα το Σάββατο-Έκκληση στους νέους

0

Στο πλαίσιο πρόληψης της διασποράς του κορονοϊού στη Λήμνου, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 π.μ. θα διενεργούνται τεστ ταχείας ανίχνευσης COVID-19 (rapid test) στο 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας από τον Ιατρικό Σύλλογο Λήμνου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου και τους εργαζόμενους στις δομές του,  το Παράρτημα Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και την Κοινότητα Μύρινας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λήμνου, καλούνται οι πολίτες και ιδιαίτερα οι νέοι, οι οποίοι δυστυχώς δεν έχουν ανταποκριθεί ικανοποιητικά έως τώρα, να προσέλθουν και να πραγματοποιήσουν το δωρεάν ανώδυνο τεστ ταχείας ανίχνευσης.

Με τη συμμετοχή μας στα τεστ συμβάλλουμε στoν περιορισμό της διασποράς και την προστασία των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων στην κρίσιμη αυτή περίοδο για την εξέλιξη της πανδημίας.

Τέλος, καλούμε τους πολίτες όλων των περιοχών του Δήμου μας

  • να εξακολουθήσουν να τηρούν αυστηρά όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας (ορθή χρήση μάσκας, αποστάσεις, απολύμανση χεριών).
  •  να περιορίσουν τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες και
  • να αποφεύγουν κάθε είδους συνωστισμό, συγχρωτισμό

Διανύουμε μία πολύ κρίσιμη περίοδο ενόψει ενός πολύ δύσκολου χειμώνα και με δεδομένη τη μεγάλη επιβάρυνση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, οφείλουμε όλοι να αυτοπροστατευτούμε με κάθε τρόπο, αλλά και να προστατέψουμε τους συνανθρώπους μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X