Η Ανατολική Λήμνος στο επίκεντρο της συνάντησης του Συλλόγου “Ενεργοί Πολίτες” με το Δήμαρχο Λήμνου

Πρωτοβουλία για την ανάδειξη της αναπτυξιακής προοπτικής στην περιοχή της Ανατολικής Λήμνου

0

Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, στο πρώην Δημαρχείο του Μούδρου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου “Ενεργοί Πολίτες” με το Δήμαρχο Λήμνου, κ.Μαρινάκη Δημήτρη. Το Σύλλογο εκπροσώπησαν οι Στενός Νίκος, Μαρία Χαραλαμπίδου και Στέλιος Ρόκκος, ενώ η συζήτηση διεξήχθη σε φιλικό κλίμα σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν τα προβλήματα της Ανατολικής Λήμνου αλλά και η αναπτυξιακή προοπτική της αλλά και το πως ο Δήμος Λήμνου μπορεί να συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση μέσω της ανάληψης συγκεκριμένων πρωτοβουλιών που επαφίονται των αρμοδιοτήτων του.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου

Νίκος Στενός, Μαρία Χαραλαμπίδου, Δημήτρης Μαρινάκης, Στέλιος Ρόκκος

Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Συλλόγου «Ενεργοί Πολίτες», πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του διοικητικού συμβουλίου με το Δήμαρχο Λήμνου κ.Μαρινάκη Δημήτρη στην περιοχή του Μούδρου.

Βασικός στόχος της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε φιλικό κλίμα, ήταν αφενός η ενημέρωση του Δημάρχου για τη λειτουργία του Συλλόγου «Ενεργοί Πολίτες» και το πεδίο δράσης του που είναι η Ανατολική Λήμνος κι αφετέρου η αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής μέσα από την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Δήμαρχο και ευελπιστούμε η συνεργασία μας να αποβεί εποικοδομητική και αποτελεσματική για την περιοχή μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X