Διαδικτυακή καμπάνια στήριξης της τοπικής αγοράς από τον Εμπορικό Σύλλογο Λήμνου

Με το σύνθημα "Μένουμε Λήμνο" ο Εμπορικός Σύλλογος Λήμνου προωθεί τα τοπικά καταστήματα

0

Με βασικό μότο το “Μένουμε Λήμνο” αλλά και τη συνθήκη του click away όσον αφορά τον τρόπο εξυπηρέτησης των πολιτών, ο Εμπορικός Σύλλογος, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οργανώνει διαδικτυακή καμπάνια στήριξης της τοπικής αγοράς προτρέποντας τους καταναλωτές να προτιμήσουν τα τοπικά καταστήματα για τις χριστουγεννιάτικες αγορές στηρίζοντας έμπρακτα την τοπική αγορά.

Σε μια χρονική στιγμή όπου οι εταιρείες ταχυμεταφορών έχουν μπλοκάρει από τον υπερβολικό φόρτο δεμάτων προς όλη την Ελλάδα αλλά και την τοπική αγορά να έχει νεκρώσει για τα καλά δημιουργώντας πρόβλημα στους καταστηματάρχες, η ανάγκη έμπρακτης στήριξης της τοπικής οικονομίας αποτελεί ένα συνεχές διακύβευμα για το φορέα τους που δεν είναι άλλος από τον Εμπορικό Σύλλογο.

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου

Σε αυτές τις συνθήκες , που πρώτη φορά βιώνουμε όλοι μας και που δοκιμάζονται άνθρωποι και αντοχές , πρέπει να στηρίξουμε έμπρακτα την αγορά του τόπου μας . Έστω και με κλειστά καταστήματα στην πλειοψηφία τους , αγοράζουμε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά και στηρίζουμε τη Λήμνο μας. Οι επαγγελματίες είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να σας παραδώσουν τα προϊόντα στο σπίτι σας ή έξω από το κατάστημα με τον επιβεβλημένο click away τρόπο εξυπηρέτησης . Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε .

καλές και ανθρώπινες γιορτές με υγεία και δύναμη σε όλους !!!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X