ΓΕΛ Μούδρου: Διάκριση από τη συμμετοχή στη διοργάνωση Erasmus Days

0

Το Γενικό Λύκειο Μούδρου με το πρόγραμμα Erasmus+ “Together: Equal in Dignity and Rights” μετείχε στη διοργάνωση του «Ημέρες Erasmus 2020» για τον εορτασμό του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+.

Η διοργάνωση υποστηρίζεται από την Εθνική Μονάδα, το Ι.Κ.Υ., αφορά όλες τις χώρες της Ευρώπης και αποδεικνύει την ανάγκη να επικοινωνούνται οι αξίες της Ευρώπης, να υπογραμμίζεται η σημασία της κινητικότητας μαθητών και εκπαιδευτικών και να υπάρχει διάχυση των αποτελεσμάτων των επιτυχημένων συμπράξεων και συνεργατικών έργων Erasmus.

Στις Ημέρες Erasmus 2020, περισσότερες από 84 χώρες διοργάνωσαν εκδηλώσεις και περίπου 5000 εκδηλώσεις δημιουργήθηκαν. Η Ελλάδα με την υποστήριξη του Ι.Κ.Υ. κατέλαβε μία θέση στις 10 πρώτες χώρες και το Γενικό Λύκειο Μούδρου με το “Together: Equal in Dignity and Rights” επιλέχθηκε ως σχολείο που διακρίθηκε για τις δράσεις στις 15 και 16 Οκτωβρίου.

Η επιτυχία των εκδηλώσεων με την συνεπακόλουθη διάκριση οφείλονται στην αμέριστη υποστήριξη του Διευθυντή, κ. Καραγιάννη. Το ευχαριστεί όλη η ομάδα του Erasmus “Together” Equal in Dignity and Rights”.

Επισυνάπτεται το λινκ με τα αποτελέσματα των παραπάνω δράσεων, όπως ανακοινώθηκαν επίσημα από το Erasmus για όλες τις χώρες που συμμετείχαν.

Η υπεύθυνη του προγράμματος

Βράνα Τ.

https://agence.erasmusplus.fr/…/ErasmusDays-2020…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X