Με τον Έπαρχο Λήμνου συναντήθηκαν οι “Ενεργοί Πολίτες”

Τον Έπαρχο Λήμνου, κ.Βλάττα-Λαμπρινό Άγγελο επισκέφθηκαν μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου "Ενεργοί Πολίτες"

0

Μπαράζ συναντήσεων με τις τοπικές αρχές, πραγματοποιεί το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου “Ενεργοί Πολίτες” που στόχο έχουν την ενημέρωση των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης σχετικά με τα προβλήματα στην Ανατολική Λήμνο αλλά και την προοτική ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής μέσω κοινών πρωτοβουλιών.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα Παρασκευή, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε και σε συνέχεια της συνάντησης με το Δήμαρχο Λήμνου πριν δέκα μέρες, τα μέλη του Συλλόγου, Νίκος Στενός και Νίκος Μαστρογιάννης, επισκέφθηκαν τον Έπαρχο Λήμνου επιδίδοντας του μια λίστα με προτάσεις προς υλοποίηση στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Λήμνου.

Διαβάστε το δελτίο τύπου

Νίκος Μαστρογιάννης, Νίκος Στενός, Άγγελος Βλαττας-Λαμπρινός

Στο πλαίσιο επαφών του Συλλόγου «Ενεργοί Πολίτες» με τις τοπικές αρχές και σε συνέχεια τη συνάντησης με το Δήμαρχο Λήμνου κ.Μαρινάκη την προηγούμενη εβδομάδα, σήμερα Παρασκευή, τα μέλη του Δ.Σ, Μαστρογιάννης Νίκος και Στενός Νίκος, επισκέφθηκαν τον Έπαρχο Λήμνου, κ.Βλάττα-Λαμπρινό Άγγελο. 

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, η οποία διεξήχθη σε φιλικό κλίμα, ο Έπαρχος Λήμνου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα της Ανατολικής Λήμνου ενώ του επιδόθηκε μια λίστα με προτάσεις του Συλλόγου για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής .

Ο Έπαρχος με τη σειρά του, δεσμεύτηκε ότι θα αξιολογήσει το πλαίσιο προτάσεων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του και μέσα από κοινές πρωτοβουλίες με το Δήμο να ανοίξει ο δρόμος προς την υλοποίηση αυτών.

Ευχαριστούμε θερμά τον Έπαρχο Λήμνου και ευελπιστούμε η συνεργασία μας να αποβεί εποικοδομητική και αποτελεσματική για την περιοχή μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X