Λαϊκή Συσπείρωση: Στηρίζουμε το αίτημα του προέδρου Καλλιθέας για την ετήσια προκαταβολή

0

Τη στήριξη της στο αίτημα του προέδρου της Κοινότητας Καλλιθέας για την καταβολή της ετήσιας πάγιας προκαταβολής, σύμφωνα και με την υπάρχουσα νομοθεσία, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Στηρίζουμε το αίτημα του προέδρου της Κοινότητας Καλλιθέας για καταβολή της ετήσιας πάγιας προκαταβολής που αντιστοιχεί στην Κοινότητα Καλλιθέας, σύμφωνα και με την υπάρχουσα νομοθεσία.

Έχουμε καταγγείλει επανειλημμένα όλο το πλέγμα της νομοθεσίας για την Τοπική Διοίκηση (νόμοι ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ με τις τροποποιήσεις τους) που λειτουργεί σε βάρος των εργαζομένων, των λαϊκών οικογενειών και σε όφελος των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων, του κεφαλαίου γενικότερα.

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να αξιοποιούνται τα ελάχιστα θετικά ψήγματα της νομοθεσίας όπως είναι αυτό της ετήσιας πάγιας προκαταβολής στις κοινότητες, ούτε πρέπει αυτά να χρησιμοποιούνται αποπροσανατολιστικά προκειμένου να μη διεκδικούνται παραπάνω κρατικά κονδύλια για τις ανάγκες των κοινοτήτων.

Χρειάζεται και να δίνονται αυτά τα ελάχιστα χρήματα στις κοινότητες για τις έκτακτες ανάγκες τους, αλλά και παράλληλα η Δημοτική Αρχή να στηρίζει τα αιτήματα των προέδρων για όποιες ανάγκες των κοινοτήτων δεν καλύπτονται από αυτό το χρηματικό ποσό.

Καλούμε το Δήμαρχο και τη δημοτική Αρχή να ικανοποιήσουν το αίτημα του προέδρου της Κοινότητας Καλλιθέας, αλλά και όποιων άλλων προέδρων ζητήσουν το ποσό της ετήσιας πάγιας προκαταβολής.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X