Δημοτικό Συμβούλιο δια περιφοράς στις 29 Ιανουαρίου-Τέσσερα θέματα

0

Διά περιφοράς θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λήμνου για το 2021, σύμφωνα με πρόσκληση που απευθύνει ο Αντιπρόεδρος, Βασίλης Κριθαρέλλης.

Ειδικότερα, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου από 12:00 έως 13:00 και στην ημερήσια διάταξη συγκαταλέγονται τέσσερα θέματα προς συζήτηση και λήψη απόφασης.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα ανακοινωθούν στο σώμα στην πρώτη συνεδρίαση μετά την λήξη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού.

Δείτε τα θέματα της συνεδρίασης

Έγκριση έκθεσης εσόδων εξόδων Δ’ Τριμήνου, προϋπολογισμού έτους 2020.

Καθιέρωση ή μη 24ωρης λειτουργίας καθώς και λειτουργίας τις Κυριακές και τις εξαιρέσιμες μέρες των Υπηρεσιών Καθαριότητας, Ύδρευσης, Ηλεκτροφωτισμού και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λήμνου σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ.3 Ν.3584/07.

Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για τη συμμετοχή του στην επιτροπή για την εκμίσθωση θαλάσσιων μέσων αναψυχής σύμφωνα με το άρθρο 35 του γ.λ.κ.20 (ΦΕΚ 444 Β/26-04-1999).

Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Λήμνου μαζί με τον αντικαταστάτη του για τη συμμετοχή του στη «Γνωμοδοτική Επιτροπή για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων που βρίσκονται στην περιοχή δικαιοδοσίας μας»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X