Κάλεσμα σε συνεργασία από το Κέντρο Πρόληψης «Πολιόχνη»

0

Κάλεσμα προς συλλόγους γονέων, αθλητισμού και πολιτισμού σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο απευθύνει το Κέντρο Πρόληψης «Πολιόχνη», για να καταθέσουν αιτήματα συνεργασίας σε θέματα που αφορούν την πρόληψη των εξαρτήσεων,  την προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας αλλά και την ψυχολογική διαχείριση του κορoνοϊού λόγω των έκτακτων συνθηκών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου «Πολιόχνη», στα πλαίσια του προγραμματισμού των δράσεων του κατά το χρονικό διάστημα Ιανουάριος 2021 – Αύγουστος 2021, καλεί τους συλλόγους (πολιτιστικούς, αθλητικούς, γονέων κ.α.) του Δήμου Λήμνου και Δήμου Αγίου Ευστρατίου να καταθέσουν αιτήματα συνεργασίας  σε θέματα που αφορούν την πρόληψη των εξαρτήσεων,  την προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας αλλά και την ψυχολογική διαχείριση του κορoνοϊού λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Όλες οι δράσεις του Κέντρου Πρόληψης πραγματοποιούνται χωρίς οικονομική επιβάρυνση και θα είναι προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα ασφάλειας.

Το Κέντρο Πρόληψης βρίσκεται στη διάθεσή σας για την επεξεργασία των αιτημάτων  και για  περαιτέρω διευκρινήσεις στο 22540 22751.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X