5η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων: «Χρήση και εξάρτηση παιδιών από το διαδίκτυο»

0

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) σας καλεί να παρακολουθήσετε  την 5η Συνάντηση των Ακαδημιών Γονέων που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  10 Φεβρουαρίου 2021, από τις 18:15 έως τις 20:00, με θεμα «Χρήση του διαδικτύου από τα παιδιά και τους εφήβους – Διαδικτυακή εξάρτηση- Εφαρμογή κατά την περίοδο #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ».

Εισηγητές
  • Αθανάσιος Θήριος Παιδίατρος- ΠΜΣ «Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας» Ακαδημαϊκός Υπότροφος ΕΚΠΑ
  • Στέλλα Χρηστίδη Ψυχίατρος MSc, PhD, Επιμελήτρια Α’ Ψ.Ν.Α., Επιστ. Υπεύθυνος Τμήματος Προβληματικής Χρήσης του Διαδικτύου Μονάδας Απεξάρτησης «18 ΑΝΩ», Ψ.Ν.Α.
  • Συντονισμός/Σχολιασμός: Λίλλιαν Μαρκάκη Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπεύτρια Μέλος Δ.Σ. Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Το ανωτέρω πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 (οκτώ) δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 από τον Οκτώβριο έως τον Μάϊο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

Το πρόγραμμα των διαδραστικών συναντήσεων είναι απόλυτα προσαρμοσμένο και εφαρμοσμένο στις συνθήκες της περιόδου # ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Διαβάστε πρόγραμμα της 5ης Συνάντησης των Ακαδημιών Γονέων .εδώ

Για να παρακολουθήσετε την 5η Συνάντηση των  Ακαδημιών Γονέων θα ακολουθήσετε το link πατώντας εδώ.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση της καθημερινότητας με τα παιδιά τώρα που μένουμε σπίτι πατήστε εδώ.

Για να πληροφορηθείτε για το ημερολόγιο του 2021 που έχουν φτιάξει οι Ακαδημίες Γονέων πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες- διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε  με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου στο τηλ: 22540-29111, Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-13:00,

Συντονίστρια ΚΕΠ Υγείας: Ελένη Καραγιαννάκη, Κοινωνική Λειτουργός

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X