Σύλλογος Εκπαιδευτικών: Παραμένουν οι ελλείψεις εκπαιδευτικών σε Μύρινα και Θάνος

0

Την κάλυψη των κενών στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας και στο Δημοτικό Σχολείο Θάνους ζητάει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Λήμνου, με επιστολή προς το υπουργείο Παιδείας και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Όπως αναφέρεται, μετά και τους τελευταίους διορισμούς αναπληρωτών εκπαιδευτικών, παραμένουν τα κενά παρά τις διαβεβαιώσεις της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου ότι δηλώθηκαν στο υπουργείο Παιδείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Μετά και τους τελευταίους διορισμούς αναπληρωτών εκπαιδευτικών, παραμένουν τα κενά σε δασκάλους στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας και στο Δημοτικό Σχολείο Θάνους, παρά τις διαβεβαιώσεις της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου ότι δηλώθηκαν τα κενά στο Υπουργείο Παιδείας.

Το αποτέλεσμα είναι η υποβάθμιση της λειτουργίας των συγκεκριμένων σχολείων, στη μέση της κουτσουρεμένης λόγω καραντίνας σχολικής χρονιάς και εν μέσω πανδημίας.

Αντί να καλύψουν τα σχολεία με επιπλέον εκπαιδευτικούς για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία τους με ολιγομελή τμήματα, τα καταδικάζουν σε υπολειτουργία.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ για άλλη μια φορά την αντιεκπαιδευτική πολιτική κυβέρνησης, υπουργείου παιδείας, αλλά και διευθύνσεων εκπαίδευσης ως φορείς και εκτελεστές της κυβερνητικής πολιτικής και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

Διορίστε ΤΩΡΑ 2 δασκάλους στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας και στο Δημοτικό Σχολείο Θάνους!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X