Συμμετοχή του ΓΕΛ Μούδρου σε εκδηλώσεις επιμόρφωσης

0

Στις 9 Φεβρουαρίου-Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2021 μαθητές και μαθήτριες της Β΄ και Γ΄ τάξης του σχολείου μας παρακολούθησαν μαζί με τους καθηγητές τους, Αθανάσιο Αρίμη και Θεοδώρα Λυμπέρη, τη διαδικτυακή εκδήλωση-γιορτή του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, με κεντρικό μήνυμα “Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο”.

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου προσφέρει την ευκαιρία να αναδείξουμε τις θετικές χρήσεις της τεχνολογίας και να διερευνήσουμε το ρόλο που όλοι διαδραματίζουμε συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας καλύτερης και ασφαλέστερης διαδικτυακής κοινότητας.

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου αποσκοπεί όχι μόνο στο να δημιουργήσει ένα ασφαλέστερο διαδίκτυο, αλλά και ένα καλύτερο διαδίκτυο, όπου όλοι έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν την τεχνολογία υπεύθυνα, με σεβασμό, με κριτική σκέψη και δημιουργικά.

Το ΓΕΛ Μούδρου συμμετείχε, επίσης, στις 11 και 12 Φεβροουαρίου 2021 στις εργασίες του Πανελλήνιου Μαθητικού Συνεδρίου, που διοργανώθηκε από το Κολλέγιο Αθηνών, με θέμα : «Διάλογος ή σύγκρουση πολιτισμών; Με αφορμή το ορόσημο των 2.500 χρόνων από τη μάχη των Θερμοπυλών και τη ναυμαχία της Σαλαμίνας» με 16 μαθητές και μαθήτριες και 5 καθηγητές/τριες.

Η ημέρα ξεκίνησε με χαιρετισμό από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προς τα συμμετέχοντα σχολεία και το δικό μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X