Λαϊκή Συσπείρωση: Στήριξη στις κινητοποιήσεις των υγειονομικών την Τρίτη 23/2

0

Επιστολή προς την Περιφερειακή Αρχή για στήριξη των πανελλαδικών κινητοποιήσεων των υγειονομικών την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, απευθύνει η Λαϊκή Συσπείρωση Βορείου Αιγαίου.

Αναλυτικά το αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης

Όλοι επικαλούμαστε την αυτοθυσία των υγειονομικών την περίοδο της πανδημίας που διανύουμε, εκφράζουμε με κάθε ευκαιρία την ευγνωμοσύνη μας για τα 24ωρα που καλύπτουν στο προσκεφάλι του κάθε αρρώστου χωρίς να αγκωμαχούν εφαρμόζοντας πιστά τον όρκο του Ιπποκράτη.

Ας αποδείξουμε λοιπόν έμπρακτα ότι πραγματικά στεκόμαστε στο πλευρό τους και αγωνιζόμαστε μαζί τους για να ικανοποιηθούν τα δίκαια και ώριμα αιτήματά τους.

Έστω δια περιφοράς, λόγω του περιοριοσμένου χρόνου, ας σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, δηλώνοντας με ομόφωνη ανακοίνωση του Π.Σ, την αμέριστη στήριξή μας στην επικείμενη Πανελλαδική πανυγειονομική κινητοποίηση τους, την Τρίτη 23/02/21, στην οποία  οι υγειονομικοί , γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι στον κλάδο της υγείας διεκδικούν τα αυτονόητα:

Επείγουσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού

Μονιμοποίηση των συμβασιούχων

Επαρκή μέσα προστασίας

Ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά

Για την ενίσχυση των δημόσιων νοσοκομείων με προσωπικό και εξοπλισμό, για να σταματήσει η μετατροπή τους σε νοσοκομεία μιας νόσου, για να μπει ένα τέλος στην διαρκή υποστελέχωσή τους που διογκώνει τις ελλείψεις, τις ανάγκες και απεμπολείτην κρατική ευθύνη για την δημόσια υγεία.

Οι περιφερεικοί σύμβουλοι της Λαικής Συσπείρωσης που δηλώνουν την αμέριστη στήριξή τους και στους εργαζόμενους των Δημόσιων μονάδων, οργανισμών υγείας των νησιών μας,

Αγλαία Κυρίτση, Γιώργος Αμπαζής, Σταμάτης Φιλιππής, Στυλιανός Σταμούλος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X