Νοσοκομείο: Σε λειτουργία ο νέος ψηφιακός μαστογράφος από 1η Μαρτίου

0

Την έναρξη λειτουργίας του νέου ψηφιακού μαστογράφου στο Νοσοκομείο Λήμνου από τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, ανακοίνωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Τριαντάφυλλος Κανταράς.

Όπως αναφέρει ο κ. Κανταράς, ο νέος ψηφιακός μαστογράφος θα αποτελέσει ένα σημαντικό όπλο στη μάχη εναντίον ενός από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες κινδύνου για την υγεία της σύγχρονης γυναίκας, που είναι ο καρκίνος του μαστού.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί όλους όσους εργάστηκαν για την υλοποίηση του έργου αυτού, το οποίο αναβαθμίζει σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου.

Σημειώνεται πως οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν για ραντεβού με το Ακτινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου στο τηλ. 22543-50484, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00-12.00.

Υπενθυμίζουμε ότι:

  1. Όλοι θα πρέπει να προσέρχονται υποχρεωτικά με μάσκα.
  2. Στο Θυρωρείο θα γίνεται ο έλεγχος των στοιχείων του προσερχόμενου.
  3. Οι προσερχόμενοι στα ιατρεία δεν θα επιτρέπεται να έχουν συνοδό, παρά μόνο εάν είναι απολύτως απαραίτητο και στην περίπτωση αυτή επιτρέπεται μόνο ένας.

Ασθενείς που έχουν συμπτώματα (βήχα, πυρετό, καταρροή κτλ) παρακαλούνται να μην προσέρχονται, πριν ενημερώσουν τον θεράποντα ιατρό.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X