Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου: Εθελοντισμός στην πράξη

0

Ευχαριστίες εκφράζει η Διευθύντρια του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου προς τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων και Πρόεδρο της Κοινότητας Λιβαδοχωρίου, Κώστα Δήμου καθώς και τους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι ανέλαβαν εθελοντικά τον ελαιοχρωματισμό των σχολικών αιθουσών.

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Σχολείου

Ο καλύτερος τρόπος για να διδάξουμε στους μαθητές μας τον εθελοντισμό και τη συνεργασία είναι στην πράξη. Η ωραιοποίηση της  εικόνας του σχολικού χώρου συμβάλλει στη διαμόρφωση του δείκτη ποιότητας που βιώνουν τα παιδιά στο κτήριο που τα φιλοξενεί και συμβάλλει στην καλλιέργεια της υπευθυνότητας και του σεβασμού της δημόσιας περιουσίας.

Η σχολική μας κοινότητα ευχαριστεί θερμά τον κ. Δήμου Κώστα, Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων και Πρόεδρο της Κοινότητας Λιβαδοχωρίου  καθώς και τους κατοίκους του χωριού που με προσωπική εθελοντική εργασία ανέλαβαν τον ελαιοχρωματισμό των αιθουσών του κτηρίου μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης που πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους μήνες.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε επίσης στον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δήμου Λήμνου κ. Σακαρίκο Γεώργιο για την έως τώρα αγαστή συνεργασία μας και την έμπρακτη υποστήριξή του στις δράσεις του σχολείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X