Επαρχείο Λήμνου: Δε σχετίζονται με την επίσκεψη Μουτζούρη τα κρούσματα

0

Δύο κρούσματα κορονοϊού στο κεντρικό κτίριο του Επαρχείου Λήμνου προέκυψαν κατά τον καθιερωμένο έλεγχο της ΚΟΜΥ την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε ο Έπαρχος, Άγγελος Βλάττας Λαμπρινός.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, άμεσα έγινε η ιχνηλάτηση των στενών επαφών και όλοι έχουν τεθεί σε 14ημερη καραντίνα.

Ανακοίνωση Επάρχου

Τα κρούσματα αυτά δε σχετίζονται με την επίσκεψη του Περιφερειάρχη και του Αντιπεριφερειάρχη, αφού προέκυψαν σε χώρους τους οποίους δεν επισκέφτηκαν, ούτε σχετίζονται με ταξίδι εκτός Λήμνου.

Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι στο νησί μας κυκλοφορούν ασυμπτωματικοί νοσούντες που λόγω και της χαλάρωσης των μέτρων πρόληψης μας οδηγούν στην εμφάνιση κρουσμάτων στο νησί.

Η καλύτερη πρόληψη είναι η προσωπική ευθύνη του καθενός μας. Μένουμε σπίτι και μετακινούμαστε μόνο για πραγματικά επείγουσες ανάγκες. Φοράμε μάσκα, πλένουμε και απολυμαίνουμε τακτικά τα χέρια μας.

Για την αποφυγή καταστάσεων Νοεμβρίου 2020 στο νησί μας, συμμετέχουμε μαζικά στις δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης του κορονοϊού που πραγματοποιεί η Κινητή Ομάδα Υγείας της Λήμνου (ΚΟΜΥ).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X