Για την απώλεια της Αφροδίτης Λουλάκη

0

Με πλήθος κόσμου στο πλευρό της οικογένειας, πραγματοποιήθηκε χθες στον Άγιο Δημήτριο η κηδεία της συνταξιούχου νηπιαγωγού, Αφροδίτης Λουλάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 59 ετών.

Εκτός από τον οικογενειακό και φιλικό της περίγυρο, το παρόν για να την αποχαιρετήσουν έδωσαν και αρκετοί πρώην συνάδελφοι και μαθητές από τα χρόνια που υπηρέτησε το χώρο της εκπαίδευσης από τη θέση της νηπιαγωγού.

Η απώλεια της Αφροδίτης, μετά από σκληρή και πολυετή μάχη απέναντι σε προβλήματα υγείας, σκόρπισε θλίψη σε όσους τη γνώριζαν και στην οικογένεια που αφήνει πίσω.

Γέννημα θρέμμα του Αγίου Δημητρίου, αγάπησε και προσέφερε την εργασία της για τα παιδιά του χωριού κατά το μεγαλύτερο διάστημα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας της, ενώ παράλληλα υπηρέτησε και σε άλλα χωριά όπως στην Παναγιά και στην Πλάκα.

Η Αφροδίτη ήταν αγαπητή τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στην εκπαιδευτική κοινότητα της Λήμνου, ενώ όσοι τη γνώρισαν μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον ευγενικό χαρακτήρα της, την ανιδιοτέλεια και την αυταπάρνησή της.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X