Ξενοδοχοϋπάλληλοι προς Ιδιοκτήτες Δωματίων: Διαβάστε τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

0

Ανακοίνωση σε υψηλούς τόνους εξέδωσε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων ως απάντηση προς το Σωματείο Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων, ανοίγοντας νέο κύκλο αντιπαράθεσης με αφορμή πρόσφατο περιστατικό εργοδοτικής αυθαιρεσίας που έγινε γνωστό.

Ανακοίνωση Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Συναφών Επαγγελμάτων

Απάντηση στο Σωματείο Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Λήμνου

Με έκπληξη και απογοήτευση διαβάσαμε την ανακοίνωση σας στα ΜΜΕ. Το κείμενο που μας αφορά, μας εκθέτει χωρίς λόγο, προσβάλλει τ’ όνομά μας και απορούμε πως από θύματα γίναμε θύτες.

Κύριοι, φάσκετε και αντιφάσκετε. Από τη μια, ενώ σας ζητήσαμε ραντεβού για να θέσουμε στο Σωματείο σας το πρόβλημα που μας δημιούργησε συγκεκριμένος εργοδότης, μας είπατε ότι δεν έχετε τέτοια αρμοδιότητα. Από την άλλη, βγάλατε στα ΜΜΕ αυτή την επιθετική και προσβλητική ανακοίνωση.

Αντί να προσπαθήσετε να τον συμβουλέψετε – συνετίσετε για τις αυταρχικές του συμπεριφορές, συνεχίζετε να τον στηρίζετε.

Σας προτείνουμε να αποστείλετε σε όλα τα μέλη σας τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και να τη διαβάσετε και σεις. Εάν δεν την έχετε, ευχαρίστως να σας τη στείλουμε εμείς.

Σ’ αυτήν λοιπόν, εκτός όλων των άλλων, θα δείτε και το νόμο περί επαναπρόσληψης, για την οποία κάνατε τόση φασαρία. Περιμένουμε να επανορθώσετε με σοβαρότητα.

Το Σωματείο μας, είτε το θέλετε είτε όχι, θα είναι πάντα στο πλευρό των εργαζομένων και θα προασπίζει τα δικαιώματά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X