Συνάντηση Μουτζούρη με υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή

0

Τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, υποδέχθηκε την Τρίτη στο γραφείο του στη Λέσβο ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.

Το παρόν στη συνάντηση έδωσε και ο αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής Κρίσης, Δημήτρης Κουρσουμπάς. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κώστα Μουτζούρη, συζητήθηκαν θέματα της επικαιρότητας, όπως η πανδημία και το μεταναστευτικό, με τον Περιφερειάρχη να τονίζει για μια ακόμη φορά την θέση της Περιφερειακής Αρχής.

Παράλληλα μεταφέρθηκε η βούληση των νησιωτών του Βορείου Αιγαίου για πλήρη αποσυμφόρηση των νησιών και την αντίθεση τους για την κατασκευή μόνιμης δομής.

Από την πλευρά του ο κ. Στεφανής ζήτησε την συνεργασία του Περιφερειάρχη ενώ η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών.  

Αμέσως μετά την συνάντηση ο Περιφερειάρχης δήλωσε: 

«Υποδέχτηκα σήμερα τον Υφυπουργό κ. Στεφανή με τον οποίον συζητήσαμε θέματα της επικαιρότητας. Τον συνεχάρην για την προσπάθεια που καταβάλλουν οι Ένοπλες Δυνάμεις στο θέμα της φύλαξης των συνόρων μας και παράλληλα του μετέφερα την βούληση των νησιωτών του Βορείου Αιγαίου και την δική μου, οι οποίοι αντιτίθενται στην δημιουργία νέων μόνιμων δομών στα νησιά μας».  

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X