Νέα σύνθεση στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λήμνου μετά από παραίτηση μέλους

0

Για την αλλαγή της σύνθεσης του Διοικητικού της Συμβουλίου ενημερώνει η ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, μετά την παραίτηση μέλους του στις 28 Φεβρουαρίου.

Δελτίο ΕΛΜΕ Λήμνου

Ενημερώνουμε τα μέλη του Σωματείου μας ότι το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου προχώρησε σε ανασυγκρότηση της σύνθεσής του, λόγω παραίτησης μέλους του. Συγκεκριμένα, στις 28 Φεβρουαρίου παραιτήθηκε το μέλος του ΔΣ Αθανάσιος Αρίμης, για προσωπικούς λόγους.

Ευχαριστούμε πολύ τον Νάσο για την εξαιρετική συνεργασία και για την προσφορά του αυτούς τους 15 μήνες, και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή δύναμη. Θα συναντηθούμε στους Αγώνες!

Με βάση το άρθρο 18 παρ. 1α του καταστατικού της ΕΛΜΕ, σε περίπτωση που ένα μέλος του Δ.Σ. παραιτηθεί, «αναπληρώνεται από το πρώτο στη σειρά αναπληρωματικό μέλος του αντίστοιχου ψηφοδελτίου».

Πρώτη επιλαχούσα από το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ανεξάρτητοι Εκπαιδευτικοί Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου», σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών, ήταν η κ. Χαριτίνη Φωτοπούλου, η οποία με δήλωσή της προς το ΔΣ εξέφρασε αδυναμία ανάληψης καθηκόντων για προσωπικούς λόγους.

Σε αυτή την περίπτωση, σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 3 του καταστατικού, «η αναπλήρωση γίνεται από το ψηφοδέλτιο που πλειοψήφησε».

Ως εκ τούτου, τη θέση καταλαμβάνει ο επόμενος επιλαχών από το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης, Νικόλαος Δέδες, ο οποίος αποδέχθηκε τη συμμετοχή του στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ.

Με βάση το άρθρο 18 παρ.2 του καταστατικού, το Σάββατο 6 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ανασυγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα με μυστική ψηφοφορία. Το νέο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ είναι το εξής:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X