«Πάμε να τους γ…σουμε, να τους σκοτώσουμε» φώναξαν αστυνομικοί (Βίντεο)

0

Τις άγριες διαθέσεις των αστυνομικών κατά τη χθεσινή νύχτα των δολοφονικών εφόδων και των αλλεπάλληλων επιθέσεων αποτυπώνει ένα ακόμα βίντεο – ντοκουμέντο από τα χθεσινά αποτροπιαστικά γεγονότα. Συνολικά έγιναν 16 συλλήψεις, ενώ προσήχθησαν και άλλα 11 άτομα, αλλά αφέθηκαν ελεύθερα.

Μετά τα επεισόδια, που ακολούθησαν τη μεγαλειώδη πορεία ενάντια στην αστυνομική βία στην Νέα Σμύρνη, κατά τα οποία τραυματίστηκε σοβαρά ένας αστυνομικός, αστυνομικοί απάντησαν ξανά με καταστολή, μέχρι και με βομβίδες κρότου-λάμψης ακόμα και έναντι των ίδιων των συναδέλφων τους αλλά και δημοσιογράφων.

Στο νέο οπτικοακουστικό υλικό ακούγονται μέλη διμοιρίας της ομάδας ΔΡΑΣΗ να παραφέρονται και να φωνάζουν «Διαβιβάστε ότι λείπει συνάδελφος» και «πάμε να τους γ…σουμε. Τελειώσανε. Να τους σκοτώσουμε».

Επίσημη ενημέρωση για τραυματίες διαδηλωτές και την κατάστασή τους δεν υπάρχει. Πληροφορίες αναφέρουν πως τουλάχιστον είκοσι άτομα έχουν δεχθεί σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα κατά το νέο κρεσέντο ρεβανσισμού.

Η ΓΑΔΑ έκανε λόγο για πέντε αστυνομικούς τραυματίες, ενώ οι ομάδες κρούσης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έσπερναν τον πανικό στη γειτονιά και σε διπλανές περιοχές κυνηγώντας και δέρνοντας αδιακρίτως.

Οι τρεις αστυνομικοί παραμένουν για νοσηλεία στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχουν κάποιο κίνδυνο, ενώ οι άλλοι δύο αποχώρησαν μετά τις πρώτες βοήθειες.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X