Συνάντηση Μουτζούρη – Βιτσιλάκη για τη συνεργασία Περιφέρειας και Πανεπιστημίου

0

Συνάντηση με την Πρυτάνη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Χρυσή Βιτσιλάκη, πραγματοποίησε την Πέμπτη ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.

Δελτίο Περιφερειάρχη

Την Πρυτάνη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη, υποδέχτηκε την Πέμπτη 11 Μαρτίου στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στο Ίδρυμα λόγω της πανδημίας και η γενικότερη κατάσταση στον χώρο της Πανεπιστημιακής Κοινότητας. 

Παράλληλα σε συνέχεια του Μνημονίου συνεργασίας που έχουν υπογράψει οι δυο πλευρές, συζητήθηκε ο σχεδιασμός και οι άξονες του Αναπτυξιακού Περιφερειακού Προγράμματος 2021-2025 αλλά και προτάσεις στήριξης του Πανεπιστημίου.  

Η Πρυτάνης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για τη συνεργασία η οποία, όπως τόνισε, είναι προς όφελος του Πανεπιστημίου και του τόπου, σημειώνοντας πως το Πανεπιστήμιο Αιγαίου αποτελεί πυλώνας ανάπτυξης των νησιών μας. 

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης συνεχάρη την κ. Βιτσιλάκη για το έργο που επιτελεί στο Πανεπιστήμιο, σημειώνοντας πως η συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας και του Ιδρύματος θα συνεχιστεί. 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X