Lemnos Philema: Επιτυχημένη προβολή της τοπικής γαστρονομίας στην Αυστραλία

0

Η γαστρονομία της Λήμνου φτάνει μέχρι την Αυστραλία μέσα από τις μαγειρικές της Μαρίας Καλιγερή από την Ταβέρνα Καλουδίτσα και του Γιάννη Τριανταφύλλου από την Ταβέρνα Μαν-Τέλλα!

Οι δύο chef μαγείρεψαν για το Hellenic Odyssey στα πλαίσια της συνεργασίας του με το Lemnos Philema, δύο συνταγές με τοπικά προϊόντα. 

Η Μαρία και ο Γιάννης μας έδειξαν πως να φτιάχνουμε τα παραδοσιακά Λημνιά κατιμέρια και σαλάτα ασπρομύτικα φασόλια με καπνιστό σκουμπρί μέσα από τη ζωντανή μαγειρική που παρουσίασε η Άνθεια Κώτση και έλαβε χώρα την Κυριακή, 14 Μαρτίου.

Οι παραγωγοί του Συλλόγου Γαστρονομίας & Οίνου Λήμνου ήταν φυσικά παρόντες με τα προϊόντα τους ενώ οι Αυστραλοί online τηλεθεατές όχι μόνο ενθουσιάστηκαν αλλά αναζητούν τα Λημνιά προϊόντα στη χώρα τους! 

Σημειώνεται πως το Hellenic Odyssey με έδρα τη Μελβούρνη δραστηριοποιείται με σκοπό την προώθηση και στήριξη της ελληνικής κουζίνας.

Περισσότερες πληροφορίες για το Lemnos Philema θα βρείτε στα social media @Lemnos Philema και στο site μας www.lemnos-philema.com

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X