Σε περιορισμένο κύκλο ο αγιασμός στο Γηροκομείο Λήμνου το Σάββατο

0

Αγιασμός τελέστηκε από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεο Γ’ το Σάββατο 13 Μαρτίου στο Γηροκομείο Λήμνου.

Αφορμή για τον αγιασμό αποτέλεσε η παράδοση της ανακαινισμένης πτέρυγας του Γηροκομείου, η οποία πραγματοποιείται με τη χορηγία του Ιδρύματος “Νιάρχος” και αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2021.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του αντιπροέδρου του Σωματείου “Ο Καλός Σαμαρείτης”, Θωμά Λούκα, οι νέες εγκαταστάσεις θα συνεισφέρουν στην συνολική αναβάθμιση των υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι ωφελούμενοι.

Περαιτέρω, ο Μητροπολίτης έκανε ειδική μνεία στο γεγονός πως δεν είναι τυχαίο ότι στις 13 Μαρτίου η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη της Αγίας Υπομονής, μητέρα του τελευταίου αυτοκράτορα του Βυζαντίου.

Ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που ήταν παρόντες, να διακατέχονται από την απαιτούμενη υπομονή, ώστε να εκπληρώνουν με επιτυχία το έργο τους.

Σημειώνεται πως ο Αγιασμός τελέστηκε σε πολύ περιορισμένο κύκλο εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας, αλλά όλοι δεσμεύτηκαν σε μια τελετή αντάξια του έργου όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, ενώ ο Πρόεδρος του φιλόπτωχου Σωματείου “ο Καλός Σαμαρείτης” υποσχέθηκε πως το Γηροκομείο θα συνεχίσει να προσφέρει στην φροντίδα των ατόμων της τρίτης ηλικίας και αναμένονται νέες δράσεις στο μέλλον.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X