Ευγενική κίνηση από το Lemnos Philema προς το Γηροκομείο Λήμνου

0

Σε μια ευγενική κίνηση προχώρησε το Lemnos Philema την Πέμπτη, καθώς οι παραγωγοί και εστιάτορες του Συλλόγου, Μαρία Καλλιγερή και Γιάννης Τριανταφύλλου προσέφεραν στο Γηροκομείο Λήμνου ένα γεύμα με προϊόντα τοπικών παραγωγών.

Συγκεκριμένα, το μενού περιελάμβανε φλωμάρι με χταπόδι, άφκο με καβουρμά, τυρόψωμο με καλαθάκι και για επιδόρπιο κρέμες από τα τοπικά τυροκομεία. 

To Lemnos Philema μαγειρεύει για το Γηροκομείου Λήμνου

To Lemnos Philema με τον Σύλλογο Γαστρονομίας & Οίνου Λήμνου προσέφεραν στο Γηροκομείου Λήμνου ο Καλός Σαμαρείτης ένα γεύμα με ταυτότητα Λημνιά. 

Οι παραγωγοί και οι εστιάτορες του Συλλόγου ήρθαν μαζί για να ετοιμάσουν ένα μενού μαγειρεμένο από τη Μαρία Καλιγερή (Ταβέρνα Καλουδίτσα) και τον Γιάννη Τριανταφύλλου (Ταβέρνα Μαν-Τέλλα) με προϊόντα τοπικών παραγωγών την Πέμπτη, 18 Μαρτίου.

Το μενού περιελάμβανε φλωμάρι με χταπόδι, άφκο με καβουρμά, τυρόψωμο με καλαθάκι και για επιδόρπιο κρέμες από τα τοπικά τυροκομεία. 

Ευχαριστούμε πολύ την Μαρία και τον Γιάννη, την Άνθεια Κώτση για τον συντονισμό καθώς και όλες τις παρακάτω εταιρίες που συνεισέφεραν με τα προϊόντα τους για τις μαγειρικές αλλά και επιπλέον δωρεές προς το γηροκομείο.

Ευχαριστούμε πολύ και όλους τους ενοίκους του γηροκομείου, τη διεύθυνση, τον πρόεδρο κ. Βάιο Καλλιγερή και το προσωπικό και ευχόμαστε να απόλαυσαν το γεύμα τους! 

Οι εταιρείες

Aegean Organics, Αγρόκτημα Βίγλα, Αλεύρι Λήμνου Σταματέρης, Κτήμα Όλον, Κτήμα Χατζηγεωργίου, Οινοποιείο Γκαράλη, Χρυσάφης, Limnos Organic Wines, Λήμνου Θάλασσα, Melimnos, Παλαίστρος Καβουρμάς, Οικογένεια Ποριάζη, Salamousas Agrifood

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X