Συμπαράταξη Πολιτών: Διαδικτυακή συζήτηση για τις κοινωνικές επιχειρήσεις

0

Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: Κοινωνικές Επιχειρήσεις, Μία διέξοδος από τις κρίσεις, διοργανώνει τη Δευτέρα 22 Μαρτίου στις 19:00 – 22:00 η Συμπαράταξη Πολιτών.

Αντικείμενο συζήτησης είναι το πως θα μπορούσε η κοινωνική επιχειρηματικότητα να είναι μια διαφορετική διέξοδος στις σημερινές κρίσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας και ο κόσμος ολόκληρος.

Εισηγητές

Αντώνης Βόρλοου, τέως Ειδικός Γραμματέας Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και

Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, οικονομολόγος και Σύμβουλος στο Καλοτρόπιο, Κέντρο Στήριξης ΚΑΛΟ Λέσβου

Στη συζήτηση καλούνται να συμμετέχουν και μέλη κοινωνικών επιχειρήσεων που έχουν την έδρα τους στη Περιφέρεια Β. Αιγαίου προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις, συμβουλές και καλές πρακτικές με βάση την εμπειρία τους.

Θα συντονίσει ο κ. Γιάννης Σπιλάνης, Καθηγητής του Παν. Αιγαίου, Περιφερειακός Σύμβουλος και επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών του Β. Αιγαίου.

Για να συμμετάσχετε στην συζήτηση καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες σας παρακαλούμε να κάνετε εγγραφή μέσα από τη σελίδα της Συμπαραταξης Πολιτών του Β.Αιγαίου στο fb και θα λάβετε την ηλεκτρονική διεύθυνση του ΖΟΟΜ στο email σας πριν την έναρξη της συνάντησης.

Σας ενημερώνουμε ότι η συζήτηση θα μεταδοθεί με live streaming  στη σελίδα της Συμπαράταξης Πολιτών του Β. Αιγαίου, ενώ θα μαγνητοσκοπηθεί και θα αναρτηθεί στη σελίδα αυτή

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X