Με νέο και ανανεωμένο διαδικτυακό site το Νοσοκομείο Λήμνου

0

Ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της κατασκευής της νέας ιστοσελίδας του Νοσοκομείου Λήμνου, εξέδωσε ο Διοικητής, Τριαντάφυλλος Κανταράς.

Όπως αναφέρει, ενεργοποιήθηκε το νέο σύγχρονο site του Νοσοκομείου, στόχος του οποίου είναι να παρέχει άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν παροχές υγείας.

Ο κ. Κανταράς ευχαριστεί ιδιαίτερα το Νίκο Αναγνωστόπουλο για τη δωρεά του θέματος WordPress καθώς και για όλη την υποστήριξή του.

Ανακοίνωση

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι εγκαταστάθηκε και ενεργοποιήθηκε το νέο σύγχρονο site του Νοσοκομείου μας, το οποίο είναι συμβατό και με κινητό.

Στόχος του είναι να παρέχει μια σύγχρονη, άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση προς τους συμπολίτες μας για όλα τα θέματα που αφορούν τις παροχές υγείας του Νοσοκομείου μας. Τυχόν παρατηρήσεις για επιπλέον προσθήκες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς το site βρίσκεται υπό βελτίωση.

Τέλος, ευχαριστούμε τον κ. Αναγνωστόπουλο Νικόλαο για τη δωρεά του θέματος WordPress καθώς και για όλη την υποστήριξη του, κατά τη διάρκεια της κατασκευής της ιστοσελίδας.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το ανανεωμένο site του Νοσοκομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.limnoshospital.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X