Περιφέρεια: Διαδικτυακή παρουσίαση του επιχειρησιακού σχεδιασμού 2021-2027

0

Διαδικτυακή παρουσίαση του σχεδιασμού για όλα τα κρίσιμα αναπτυξιακά ζητήματα της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027, διοργανώνει η ΕΥΔ ΕΠ Βορείου Αιγαίου την Τετάρτη 31 Μαρτίου.

Ειδικότερα, η παρουσίαση σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της διαβούλευσης για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό.

Ανακοίνωση

Η ΕΥΔ ΕΠ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ανακοινώνει τη διαδικτυακή παρουσίαση που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της 1ης φάσης διαβούλευσης του επιχειρησιακού σχεδιασμού για τη διαμόρφωση των στρατηγικών επιλογών σε περιφερειακό επίπεδο για όλα τα κρίσιμα αναπτυξιακά ζητήματα της Νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027.

Τα αποτελέσματα του ευρύτερου διαλόγου μεταξύ όλων των παραγωγικών δυνάμεων, των κοινωνικών και επιστημονικών φορέων καθώς και των αρμόδιων αρχών για τη χάραξη πολιτικής και τη βέλτιστη αξιοποίηση της χρηματοδότησης της ΕΕ είναι ο βασικός γνώμονας της συζήτησης στο πλαίσιο της σύσκεψης.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 στις 09:30 π.μ. μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Zoom και το Youtube.

Παρακολουθήστε χωρίς εγγραφή ζωντανά από το Youtube ή κάντε εγγραφή για να συμμετέχετε μέσω της πλατφόρμας Zoom. Μετά την εγγραφή θα σας σταλεί ηλεκτρονικά ο σύνδεσμος για την συμμετοχή σας στο συνέδριο.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Ατζέντα διαδικτυακής παρουσίασης:
https://www.e-pepba.gr/pepba21_27-Newletter…/atzenta.pdf

Εγγραφή για συμμετοχή στην παρουσίαση:
https://zoom.us/…/tJElcOqrrjosHd3z6qmXyWieqFYQzeb-bPDA

Παρακολουθήστε live στο Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=6EIkJmMdFxk

Σελίδες διαβούλευσης:
https://postare.gr/
https://www.e-pepba.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X