Βίντεο για τον εορτασμό της επετείου του 1821

0

Με το δικό του τρόπο αποτίει φόρο τιμής στην επέτειο από τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, ο Χορευτικός Όμιλος “Ήφαιστος”.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 24 Μαρτίου αναρτήθηκε στο Youtube, βίντεο εορταστικού χαρακτήρα, διάρκειας τριών λεπτών, το οποίο επιμελήθηκε ο Χρήστος Αλατεράς, ενώ οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται ανήκουν στον ίδιο, τη Ντίνα Ματσικά και άλλους της ομάδας.

Παράλληλα, μέσω του λογαριασμού στο Facebook ο Χορευτικός Όμιλος απευθύνει το παρακάτω μήνυμα:

200 χρόνια μετράμε φέτος από την ημέρα που σήμανε την αρχή της ελευθερίας για την πατρίδα μας μετά από 400 χρόνια τουρκικού ζυγού.

Ζούμε σε μια χώρα που όπως μας διδάσκει η ιστορία της αναγεννήθηκε ξανά και ξανά μέσα από αγώνες ηρώων. Η πίστη, η ελπίδα, η ενότητα, το πείσμα και ο στόχος ήταν τα αξιοθαύμαστα στοιχεία που έκαναν τους Έλληνες πάντα να ξεχωρίζουν, να πετυχαίνουν τα ακατόρθωτα και να νικούν.

Αυτά τα ίδια στοιχεία θα γίνουν και στις μέρες μας πολύτιμα εφόδια για ν αντιμετωπίσουμε τον σημερινό αόρατο αυτή τη φορά εχθρό και ν απελευθερωθούμε από τα “δεσμά” που μας επέβαλλε.

Μ ένα λεβέντικο τσάμικο από το Μωριά και μια σειρά φωτογραφιών μας από παρελάσεις και εκδηλώσεις προηγούμενων ετών ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

Χρόνια πολλά Έλληνες!! Ζήτω τα 200 χρόνια Επανάστασης και Λευτεριάς!

Οι ήρωες του 1821 και τα κατορθώματα τους ας γίνουν το φωτεινό παράδειγμα στις ζωές όλων μας και ιδιατέρως της νέας γενιάς!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X