Προσωρινές διακοπές ρεύματος Πέμπτη και Σάββατο

0

Προσωρινές διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 1 Απριλίου και το Σάββατο 3 Απριλίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Όπως αναφέρεται, η διακοπή της ηλεκτροδότησης οφείλεται στην ανάγκη εκτέλεσης τεχνικών εργασιών στο δίκτυο διανομής.

Ειδικότερα, την Πέμπτη το συνεργείο θα εργάζεται στην περιοχή του Άγιου Ιωάννη Κάσπακα. Ο οικισμός του Αγίου Ιωάννη θα μείνει χωρίς ρεύμα από 08:00 έως 08:30 και από 13:30 έως 14:00. Παράλληλα χωρίς ρεύμα από 08:00 έως 14:00 θα μείνει το τμήμα από Λιμανάκι μέχρι αντλιοστάσιο Αγίου Ιωάννη και οικία Αθανάσιου Αγαλιανού.

Το Σάββατο οι εργασίες “μετακομίζουν” στην περιοχή του Μούδρου, όπου θα πραγματοποιηθούν τρεις διαδοχικές προσωρινές διακοπές. Αρχικά, από 08:00 έως 10:30 χωρίς ρεύμα θα μείνει η περιοχή Γυμνασίου – εργατικές κατοικίες – δρόμος προς Αγ. Παύλο – ξενοδοχείο κ. Στενού.

Κατόπιν, από 10:30 έως 13:00, χωρίς ρεύμα θα μείνει το τμήμα από κατάστημα κ. Στενού μέχρι Δημαρχείο – δρόμος προς Φαναράκι – δρόμος από κατάστημα κ. Μακρή μέχρι οικία κ. Σταματέρη και ο δρόμος της Αγοράς από Εθνική Τράπεζα μέχρι καφέ κ. Μπακτή.

Τέλος, από 13:00 έως 15:00 χωρίς ρεύμα θα μείνει η περιοχή από καταστήμα Χρυσάφη μέχρι οικία κ. Παλαιολόγου Αθανασίου και μέχρι οικία κ. Τσιότρου Άγγελου – η περιοχή Συνοικισμού – η περιοχή από Σούπερ Μάρκετ κ. Σακαλή μέχρι πλατεία ταξί και η περιοχή Αγ. Ταξιάρχη.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X