Νέα δίωξη για βιασμό κατά του Δημήτρη Λιγνάδη

0

Αντιμέτωπος με ακόμη μία κατηγορία για βιασμό βρίσκεται ο Δημήτρης Λιγνάδης, μετά την κατάθεση και τρίτης μήνυσης σε βάρος του σκηνοθέτη – ηθοποιού που είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές της Τρίπολης και την ολοκλήρωση της σχετικής έρευνας.

Η μήνυση που κατατέθηκε στην Εισαγγελία περίπου μία εβδομάδα αφού ο κ. Λιγνάδης είχε κριθεί  προφυλακιστέος για δύο πράξεις βιασμού κατά ανηλίκων, αφορά βιασμό ενήλικου το 2018.

Οι ισχυρισμοί του μηνυτή τέθηκαν υπό διερεύνηση από τους εισαγγελικούς λειτουργούς, οι οποίοι έλαβαν εξηγήσεις από τον σκηνοθέτη, μέσα από τη φυλακή όπου κρατείται.

Με την ολοκλήρωση της έρευνας, ο προσωρινά κρατούμενος καλλιτέχνης βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με νέα κατηγορία μετά την άσκηση νέας ποινικής δίωξης.

Ο μηνυτής φέρεται να ισχυρίζεται πως γνωρίστηκε με τον κατηγορούμενο στο Μεταξουργείο κοντά στο σπίτι του καλλιτέχνη, όπου και πήγε κατόπιν πρόσκλησης και κακοποιήθηκε σεξουαλικά κατά τη δεύτερη επίσκεψη του στον προσωπικό χώρο του σκηνοθέτη – ηθοποιού.

Όπως περιγράφει το φερόμενο θύμα στη μήνυσή του, ο κατηγορούμενος του είχε δείξει πορνογραφικό υλικό στον υπολογιστή του και του είχε προσφέρει αλκοόλ και ναρκωτικά.

Ο καταγγελλόμενος βιασμός έγινε μέσα στο διαμέρισμα του σκηνοθέτη, το οποίο περιγράφεται λεπτομερώς στη μήνυση και ενόσω ο καταγγέλλων, όπως ισχυρίζεται, είχε χάσει τις αισθήσεις του, μετά τη νάρκωσή του.

Από την πλευρά του, ο καλλιτέχνης φέρεται να υποστηρίζει πως όσα ισχυρίζεται σε βάρος του ο μηνυτής είναι ψευδή και πως όλη η καταγγελλόμενη υπόθεση κατασκευάστηκε από τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τον καταγγέλλοντα.

Ο κατηγορούμενος επιμένει πως δεν γνωρίζει καν τον μηνυτή και ζητά να εξεταστεί κατ’ αντιπαράσταση μαζί του, ώστε να αποδειχθεί η αλήθεια.

Η νέα δικογραφία σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη θα διαβιβαστεί στην 19η Τακτική Ανακρίτρια που χειρίζεται ήδη τις άλλες δύο υποθέσεις, η οποία θα καλέσει σε απολογία τον καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαστική λειτουργός αξιολογεί ακόμη μία καταγγελία σε βάρος του κατηγορούμενου, για σεξουαλική κακοποίηση που ήρθε σε γνώση της.

efsyn

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X