Τριήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στο Πνευματικό Κέντρο Αγίας Τριάδας

0

Ξεκινάει την Πέμπτη 1 Απριλίου, τριήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στο Πνευματικό Κέντρο Αγίας Τριάδας Μύρινας, από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Αμαλίας Φλέμινγκ.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Δ.Σ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου, καλούνται οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου να αφιερώσουν 10 λεπτά χρόνο και να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους, χαρίζοντας ένα δώρο ζωής στον άγνωστο συνάνθρωπό τους.

Μέσα σ΄ αυτή τη δυσάρεστη περίοδο της καραντίνας λόγω της πανδημίας, η εθελοντική προσφορά σε αίμα, έχει τεράστια σημασία κι αξία!

Στο χώρο της αιμοδοσίας θα υπάρχουν μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, θα γίνεται γρήγορη εξέταση ανίχνευσης του κορονοϊού (rapid test) από την κινητή ομάδα υγείας του ΕΟΔΥ και θα τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η μετακίνησή θα γίνεται με μήνυμα με τον αριθμό ένα “1” ή χειρόγραφη βεβαίωση μετακίνησης με την αιτιολογία “πάω να δώσω αίμα” ή “για εθελοντική αιμοδοσία”. Να έχετε μαζί σας την ταυτότητα ή το διαβατήριο, το ΑΜΚΑ και την κάρτα του συλλόγου αν είστε μέλη του.

Ημέρες και ώρες
Πέμπτη 1 Απριλίου από 9:00-13:00 & 17:00-20:00,
Παρασκευή 2 Απριλίου από 9:00-13:00 & 17:00-20:00 και
Σάββατο 3 Απριλίου από 9:00-14:00 (όχι το απόγευμα).

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X