Για τον αιφνίδιο χαμό του Στράτου Αγιοστρατίτη

0

Σαν κεραυνός εν αιθρία έφτασε η είδηση της απώλειας του Στράτου Αγιοστρατίτη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Πέμπτη 1 Απριλίου σε ηλικία 51 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του, την κοινωνία του Μούδρου αλλά και όσους τον γνώριζαν.

Άνθρωπος ιδιαίτερα γνωστός για την κοινωνική του προσφορά, ο Στράτος Αγιοστρατίτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μούδρο.

Ήδη από τα μαθητικά του χρόνια είχε ξεχωρίσει για την αγάπη του για τη μάθηση, η οποία τον οδήγησε να σπουδάσει βιολογία, πραγματοποιώντας μάλιστα μεταπτυχιακές σπουδές στην Ευρώπη.

Επέλεξε να μείνει στο νησί που τόσο αγαπούσε, ενώ εργαζόταν ως υπάλληλος στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Ενδεικτική για το ενδιαφέρον του για τα κοινά ήταν τόσο η ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση όσο και με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Σημειώνεται πως την περίοδο 2002-2006 είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος αλλά και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του “καποδιστριακού” Δήμου Μούδρου.

Επιπλέον στήριξε τις προσπάθειες του αθλητικού σωματείου Άρη Μούδρου, τόσο ως αθλητής αλλά και αργότερα ως μέλος της διοίκησης.

Όσοι τον γνώριζαν μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την ευγένεια και ποιότητα του χαρακτήρα του. Ο εκλιπών αφήνει πίσω δύο παιδιά, ενώ τραγική είναι η θέση της μητέρας του, Ντίνας Αγιοστρατίτη.

Ανακοίνωση Άρη Μούδρου

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στράτου Αγιοστρατίτη έπειτα από τον απροσδόκητο χαμό του.

Ο Στράτος είχε προσφέρει στην ομάδα μας ως ποδοσφαιριστής, σαν μέλος διοίκησης και σαν φίλαθλος, ενώ ο γιος του Χάρης είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής μας.

Ας είναι απαλό το χώμα που θα τον σκεπάσει..

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X