Τρίωρη διακοπή ρεύματος την Κυριακή στη Μύρινα

0

Χωρίς ρεύμα θα μείνει για τρεις ώρες το πρωί της Κυριακής 4 Απριλίου περιοχή της Μύρινας, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ειδικότερα, η διακοπή της ηλεκτροδότησης, η οποία οφείλεται στην ανάγκη εκτέλεσης εργασιών στο δίκτυο, θα διαρκέσει από 08:00 έως 11:00.

Αφορά δε την περιοχή: Γήπεδο 5*5 – Στάβλοι κ. Κουντουρά – Περιοχή πίσω από το Νοσοκομείο – Ντάμπια – Τσας – δρόμος προς Πλατύ μέχρι τον κόμβο προς Πλατύ Θάνος – στρατόπεδο Πλατύ – Οινοποιείο – Mαϊτιανά – Εργατικές κατοικίες – Βιολογικός Μύρινας.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X