Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου: Ψηλά ο πήχης για την ομάδα Ρομποτικής «PieceMaker»

0

Δελτίο τύπου για τη συμμετοχή του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση, εξέδωσε η Διευθύντρια του σχολείου, Χαριτίνη Φωτοπούλου.

Ανακοίνωση

Η ομάδα Ρομποτικής του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου προκρίθηκε με επιτυχία στη Β΄ φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση με το έργο της «Η έξυπνη ταΐστρα».

O Διαγωνισμός επικεντρώνεται σε έργα Ανοιχτών Τεχνολογιών που ενσωματώνουν Τεχνητή Νοημοσύνη στις θεματικές που αφορούν την υγεία, την παιδεία, τον πολιτισμό, το περιβάλλον και την κοινωνία.

Οι μαθητές μας παρά τις αντίξοες συνθήκες κατάφεραν να υποβάλουν μια επιτυχημένη, πρωτότυπη και δημιουργική πρόταση έργου με τη χρήση και την αξιοποίηση ανοιχτών τεχνολογιών, τρισδιάστατων τεχνολογιών σάρωσης-σχεδιασμού-εκτύπωσης και ανοιχτού λογισμικού.

Η σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου συγχαίρει τους μαθητές της ομάδας Ρομποτικής «PieceMaker» και τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό Χαβιά Νικόλαο, πληροφορικό του σχολείου για το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Τα μέλη της ομάδας «PieceMaker»

Δέσποινα Δήμου, Σοφία Καβαλέρη, Χρήστος Λαγηνάς, Ανδρέας Κάντζος, Γιάννης Μόσχοβας, Ελευθερία Εγγλέζου, Μαριάννα Διαματάρη, Γιώργος Μαρκάκης, Ελευθερία Λιγδαρά, Γιάννης Φράγκος, Χίλντα Γιαννάκη

Λεπτομέρειες για την πρότασή μας μπορείτε να βρείτε εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X