Μπουρνούς: Να μην υποβαθμιστούν τα ΕΛΤΑ της Καλλονής

0

Αναφορά στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κατέθεσε ο Βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Μπουρνούς, με θέμα την αδικαιολόγητη υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του κεντρικού καταστήματος των ΕΛ.ΤΑ στην Καλλονή Λέσβου.

Ο Γιάννης Μπουρνούς κοινοποίησε στον αρμόδιο Υπουργό την επιστολή του Προέδρου και του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καλλονής, με την οποία εκφράζονται η έντονη ανησυχία και η διαμαρτυρία τους σχετικά με την πρόσφατη απόφαση της διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛ.ΤΑ) να μετατραπεί το κεντρικό κατάστημα της Καλλονής σε μονοπρόσωπο πρακτορείο.

Ο Βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ενστερνίζεται την ανησυχία για την συνολική υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών των ΕΛΤΑ προς την τοπική κοινωνία, λαμβάνοντας υπόψιν ότι το εν λόγω κατάστημα εξυπηρετεί την πλειοψηφία των χωριών που υπάγονται στο Δήμο Δυτικής Λέσβου.

Τονίζει, τέλος, την ανάγκη άμεσης ανάκλησης της απόφασης και αναθεώρησης κάθε σχετικού σχεδιασμού, ώστε να συνεχίσει το κεντρικό κατάστημα στην Καλλονή της Λέσβου να λειτουργεί ως έχει, συνεχίζοντας να προσφέρει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στις τοπικές κοινωνίες.

Σημειώνεται πως το Φεβρουάριο τη δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία τους για την υποβάθμιση των υπηρεσιών των ΕΛΤΑ στη Λήμνο είχαν εκφράσει κάτοικοι και επαγγελματίες του Μούδρου, με το θέμα να φτάνει στη Βουλή με ερωτήσεις βουλευτών του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Για την υποβάθμιση και μετατροπή του  κεντρικού καταστήματος ΕΛΤΑ στην Καλλονή

Ο Πρόεδρος και το τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Καλλονής, έδρα του Δήμου Δυτικής Λέσβου, με το έγγραφο αυτό θα ήθελε να σας ενημερώσει για την  απόφαση σχετικά με την άμεση υποβάθμιση και την μετατροπή του κεντρικού  καταστήματος των ΕΛΤΑ Καλλονής, σε μονοπρόσωπο πρακτορείο από κεντρικό. 

Πρόθεση μας είναι να προλάβουμε αποφάσεις από τα κεντρικά των ΕΛΤΑ που θα  μπορούσαν να οδηγήσουν στην υποβάθμιση του υπάρχοντος αναβαθμισμένου  καταστήματος της περιοχής μας, που είναι η έδρα του Δήμου Δυτικής Λέσβου και  από το οποίο εξυπηρετούνται η πλειοψηφία των χωριών του Δήμου μας.

Είμαστε λοιπόν, ενάντια στην συγκεκριμένη απόφαση καθώς θα μπορούσε να αποβεί μοιραία  για τον τόπο μας. Εν κατακλείδι, καλούμε τους αρχηγούς και τα μέλη όλων των παρατάξεων του Δήμου Δυτικής Λέσβου, καθώς και τους τοπικούς Βουλευτές και τοπικούς φορείς να πάρουν  θέση στο θέμα που έχει προκύψει με τα ΕΛΤΑ στην κοινότητά μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X