Salamousas Agrifood: Βραβείο καινοτομίας στα Athens Fine Food Awards 2021

0

Μια νέα σημαντική διάκριση εξασφάλισε η επιχείρηση Salamousas Agrifood με τη συμμετοχή της στα Athnes Fine Food Awards 2021 (AFFA).

Η επιχείρηση βραβεύτηκε για την καινοτομία του προϊόντος “Αλεύρι κίτρινο από την τοπική ποικιλία σκληρού σίτου Λήμνος”.

Ειδικότερα, το προϊόν απέσπασε την τρίτη θέση στην κατηγορία Best AFFA Innovation, που αφορά βράβευση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

Όπως αναφέρει η εταιρεία Salamousas Agrifood, το βραβείο αυτό αναγνωρίζει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της παραγωγικής διαδικασίας, καθώς το προϊόν προέρχεται από τοπική, αναβιωμένη ποικιλία, είναι το μοναδικό με σαφή αναφορά σε αυτήν εξ αρχής, παράγεται από τοπικούς παραγωγούς μέσω Συμβολαιακής Γεωργίας στα εύφορα χώματα της Λήμνου, αλέθεται και συσκευάζεται στο νησί μας δίνοντας έτσι όλη την προστιθέμενη αξία της αλυσίδας παραγωγής στον τόπο μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X