Πλακωτάρης: Με σημαντική συμμετοχή η σύσκεψη για τη νέα Προγραμματική Περίοδο

0

Με σημαντική συμμετοχή ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή σύσκεψη για την 1η φάση διαβούλευσης του νέου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, όπως ανακοίνωσε ο Προϊστάμενος ΕΥΔ ΕΠ Βορείου Αιγαίου, Γιώργος Πλακωτάρης.

Συγκεκριμένα, η διαβούλευση αφορούσε τη διαμόρφωση των στρατηγικών επιλογών σε περιφερειακό επίπεδο για όλα τα κρίσιμα αναπτυξιακά ζητήματα της Νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027.

Ανακοίνωση Πλακωτάρη

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον, ο παραγωγικός διάλογος θα οδηγήσει στα βέλτιστα για όλους αποτελέσματα. Συνεχίζουμε με την 2η φάση διαβούλευσης και νέους κύκλους εργασιών για τους οποίους θα ενημερωθείτε σύντομα.

To υλικό των παρουσιάσεων μπορείτε να το βρείτε στο link: https://www.e-pepba.gr/consultations/keimeno-basikon-arhon-toy-programmatos-2021-2027

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι απόψεις σας είναι πολύτιμες και μπορείτε να τις αποτυπώσετε στην ηλεκτρονική διαβούλευση για το Κείμενο Βασικών Αρχών (Concept Paper) που συνεχίζεται μέχρι τις 9/4/21 στο link:

https://www.e-pepba.gr/consultations/keimeno-basikon-arhon-toy-programmatos-2021-2027

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να παρακολουθήσετε το video της συνάντησης στο YouTube στο εξής link:

https://www.youtube.com/watch?v=6EIkJmMdFxk

Για τυχόν ερωτήσεις και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X