Δήμος: Πρόσβαση σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για μαθητές και μαθήτριες της Λήμνου

0

Τη δυνατότητα σε μαθητές και μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να «μεταφερθούν» για λίγες ώρες στις Σκηνές του Εθνικού Θεάτρου, εξασφάλισε ο Δήμος Λήμνου.

Η παρακολούθηση των παραστάσεων γίνεται μέσω live streaming, στο οποίο οι μαθητές έχουν πρόσβαση από τους υπολογιστές τους ή τη smart τηλεόραση του σπιτιού τους, με τη χρήση ειδικών κωδικών που διατέθηκαν με πρωτοβουλία του Δήμου.

Ειδικότερα, την Παρασκευή, μαθητές και μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση Γυάλινος Κόσμος του Τενεσί Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη, απευθείας από τη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» του Εθνικού Θεάτρου.

Επιπλέον, την Πέμπτη 15 Απριλίου στις 11:00 π.μ. θα προβληθεί η παράσταση Βαβυλωνία του Δημητρίου Κ. Βυζάντιου σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, απευθείας από την Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

Η πρωτοβουλία αυτή στόχο είχε να φέρει κοντά τους μαθητές του νησιού μας στη θεατρική τέχνη βοηθώντας να διατηρηθεί η επαφή των παιδιών με τα πολιτιστικά δρώμενα σε μία εποχή περιορισμών σε αυτόν τον τομέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X